WEDSTRIJD Axtron Looi - Rood-Wit Zolder   -  AMC (0-1)

DATUM 21-11-2003  21:00

DOELPUNTEN 4' (0-1) goal Pieter Terryn assist Benny De Boulle; 27' (1-1); 31' (1-2) goal Patrick Van Beeck; 42' (1-3) goal Chris Witters assist Pieter Terryn; 45' (1-4) goal Niko Kopriva; 48' (2-4); 49' (3-4)

VERSLAG Beide ploegen gaan ervoor vanaf de eeste minuut. Snel voetbal ... mekaar opjuttend ... direkt storen ... het lijkt een fysiek zware wedstrijd te worden. Vroeg in de wedstrijd counteren we. Benny past schitterend in de loop van Pieter die de bal perfekt langs de keeper in de linkerbenedenhoek schiet : 0-1. Vanaf dit moment zetten beide ploegen mekaar dadelijk onder druk. In de zesde minuut krijgen we een schitterende safe te zien van Olivier. Het is vooral een snelle, zenuwachtige wedstrijd met nogal wat balverlies aan beide zijden. Na een time-out aangevraagd door IST, gaat IST ook iets rustiger spelen. Het spel wordt bepaald en gekontroleerd door IST. Olivier levert puik werk af. We gaan rusten met het kleinste verschil. Tweede minuut in de tweede helft : Bij het uitverdedigen ‘geven’ we letterlijk de bal aan de tegenstander en die werkt maar al té graag af :1-1. Koude douche. IST blijft het spel maken, net zoals de eerste helft. In de 31’ aktie van Patrick vanuit een scherpe hoek met een schot tussen paal en keeper. We staan terug voor. En IST blijft proberen : 34’ aktie Benny, pass naar Niko die hard over doel schiet ; 38’ hard schot van Benny, keeper saved. Dan eindelijk de bevrijdende 1-3 door Chris (met een mooie passeerbeweging) op aangeven van Pieter. In de 45ste minuut snelt Niko op de flank en schiet loeihard binnen : 1-4. Acli vraagt direkt een time-out. Na deze time-out zet Acli alles op alles, zelfs de keeper speelt mee op de helft van IST. In de 48ste minuut wordt het 2-4, en één minuut vóór tijd wordt het zelfs nog 3-4. IST verdedigt even té laks, maar laten zich geen drie maal na mekaar vangen. Het blijft 3-4, 9 op 9 punten dus en stevig in de middenmoot van het klassement. Het belooft volgend week thuis weer eens een spannende wedstrijd te worden tegen Rood-Wit Zolder.